-
To je otázka, ktorú si kladieme neustále. Čo je lepšie: odšťavovanie alebo rozmixovanie ? Je jedna metóda lepšia ako tá druhá? Džúsy aj smoothie hrajú dôležitú úlohu v každom wellness programe a my . . .
-
Rozmarín:
Nie veľa ľudí vie, že rozmarín obsahuje karnosolovú kyselinu a karnozol, čo sú skvelé protizápalové látky. Tieto dve zlúčeniny blokujú COX-2, čo je enzým, ktorý spôsobuje v tele bolesť a . . .
-
Aby sme sa dopracovali k definícii glykemického indexu, mali by sme si vysvetliť iné súvisiace pojmy. Prvým z nich by bol krvný cukor /glukóza/ – je to takzvaný zásobník energie v tele. Telo na zmenu . . .
-
Červená šťava v surovom červenom mäse nie je krv
Červená šťava, ktorá sa často zhromažďuje v baleniach s červeným mäsom nie je krv. Väčšina krvi je odstránená už počas spracovania a všetka ostatná . . .
-
Pravidelne cvičíte, počítate kalórie, jete ovocie a zeleninu a aj napriek tomu sa vám zdá, že vôbec nechudnete? Je možné že ste prehliadli nejaké malé chyby? Ponúkame vám desať najčastejších chýb . . .
-
Vložte všetky prísady do odšťavovača. Podávajte s niekoľkými kockami ľadu. . . .
-
Do stredne veľkej misy pridajte: cícerovo fazuľovú múku, stéviu, proteínový prášok, prášok do pečiva a sódu. Odložte misu bokom. Rozpoľte avokádo, odstráňte jadro a lyžičkou vydlabte avokádo do . . .
-
Najprv si v kuchynskom robote zmiešame prvých päť surovín. Zmes dáme do malého plechu, aby bola zmes cca 1cm vysoká. Dáme to na 25-30 minút do mrazničky. Zatiaľ si spravíme čokoládovú polevu. Xylitol . . .
-
Všetky ingrediencie odšťaviť v odšťavovači . . .
-
Mäso umyjeme a osušíme. Vyrobíme si koreninovú zmes zo soli, korenia a tymianu, ktorou potrieme mäso. V hrnci alebo v hlbokej panvici zohrejeme kokosový olej, dáme doň olúpané strúčiky cesnaku . . .