-
Všetky ingrediencie odšťaviť v odšťavovači . . .
-
Uvaríme si quinou al dente. Zoberiete šálku quinoy a 1,25 šálky vody. Priveďte do varu, znížte teplotu a varte 10 minút. Ak chcete môžete si uvariť quinou podľa návodu na obale. Vo veľkej miske . . .
-
Rozmixujte 2 šálky čerstvých jahôd (ak nemáte môžu byť aj mrazené), kokos, pomarančovú šťavu a polovicu jadierok granátového jablka (1/4 šálky). Mali by ste z toho dostať peknú krémovú textúru. Do . . .
-
Najprv si roztopíme kokosový olej. Najlepšie nabrať do väčšej misky nabrať horúcu vodu a do nej ponoriť menšiu misku s kokosovým olejom. Nechať ho rozpustiť pokiaľ nebude olej tekutý. Takto si olej . . .
-
Najprv si vymastíme bábovkovú formu maslom a vysypeme strúhanými mandľami (kto môže múku tak múkou). Rúru si predhrejeme na 170 stupňov. Do bielkov dáme xylitol a vyšľaháme do tuha (poriadny sneh, . . .
-
Všetky ingrediencie odšťaviť v odšťavovači. . . .
-
Dajte do misky na spodok rukolu. Na ňu dajte nakrájané jahody a pomrvený kozí syr. Osoľte a okoreňte. Pred podávaním pokropte citrónovou zálievkou . . .
-
Dajte do nádoby vodou, olej, cukor, soľ, píniové oriešky a cesnak. Potom to zasipte múkou a navrch pomrvte droždie. Zapnite robota a počas miešania cesta prisypte rukolu. Keď je cesto dobre . . .
-
V malej panvici opražte nasekané mandle na stredne miernom ohni. Často miešajte až kým nebudú opražené dozlatista. Potom ich dajte ich dole z tepla. Umyte kapustu a nakrájate na dlhé tenké rezance. . . .
-
Odšťavte jablká v odšťavovači. Jablkovú šťavu spolu s mandľovým mliekom zohrejte na miernom ohni (nie variť). Nalejte do pohára a posypte postrúhaným muškátovým orieškom a škoricou. Hneď vypite. . . .