-
Z bielka vyšľahajte redší sneh. V mise zmiešajte strúhanku s parmezánom, cesnakom a korením. Cukety umyte, osušte a nakrájajte na 3 mm hrubé kolieska. Každé koliesko vložte do snehu a potom . . .
-
Vytvorte si vrstvy sendviča podľa vašej vlastnej fantázie. . . .
-
Hoci vlasy nie sú nevyhnutné pre život, ich vypadávanie znepokojí asi každého. Nachádzať chumáče vlasov na hrebeni pri česaní, môže byť pre ženy veľká psychická záťaž. Priemerný rast vlasov je o 1.2 . . .
-
Vývar a cuketu dajte do hrnca a priveďte k varu. Znížte teplotu a varte po dobu 7-10 minút. Rozmixujte zmes s ponorným mixérom, až sa stane kompaktná. Postupne pridajte syr a varte kým sa neroztopí. . . .
-
Dajte quinou a vodu do panvice a priveďte k varu. Potom znížte teplotu a zakryté duste asi 15 minút, alebo kým quinoa nie je uvarená. Zložte veko, pomiešajte quinou s vidličkou a nechajte vychladnúť . . .
-
Mäso umyjeme a osušíme. Vyrobíme si koreninovú zmes zo soli, korenia a tymianu, ktorou potrieme mäso. V hrnci alebo v hlbokej panvici zohrejeme kokosový olej, dáme doň olúpané strúčiky cesnaku . . .
-
Vyberte filé z lososa z chladničky a nechajte odpočívať pri izbovej teplote asi 10 minút. Zatiaľ pripravte omáčku.
Do mixéra pridáme kyslú smotanu, zelenú cibuľku, koriander, limetkovú šťavu, . . .
-
Všetko dajte do mixéra a rozmixujte. Vzniknuté cesto smažte na teflónovej panvici, ktorú predom len ľahko potriete kokosovým alebo olivovým olejom. Môžete podávať s čučoriedkami, alebo avokádovou . . .
-
Nekrákame si na kocky 4 veľké mrkvy, jednu stredne veľkú cibuľu, a dve stredne veľké jablká. Všetko orestujeme na masle. Potom pridáme lyžicu kokosového cukru a restujeme ďalších 5 minút. Pridáme . . .
-
Do veľkej misy, nakrájame na kocky paradajky, uhorky, feta syr, na jemno cibuľu a pretlačíme cesnak. Pridáme na kocky nakrájané avokádo a polejeme ho citrónovou šťavou aby nezhnedlo. Pridáme na jemno . . .