-
Všetky ingrediencie odšťaviť cez odšťavovač. . . .
-
Dôkladne premiešajte všetky ingrediencie a skladujte ich v sklenej nádobe. Užívajte 4x denne 1 pohár, pokiaľ sa príznaky nestratia. . . .
-
Vločky namočíme cez noc do mlieka (necháme v chladničke). Ráno pridáme vajce, múku, soľ, prášok do pečiva, škoricu, xylitol a všetko dobre premiešame. Dáme na rozohriatu panvicu s trochou oleja (asi . . .
-
Zmiešajte uhorku, petržlenovú vňať, cibuľu a avokádo. Dobre premiešajte. Pridajte zvyšné prísady, dochuťte soľou a korením, dobre premiešajte a podávajte. . . .
-
Príprava ako krupicová kaša. . . .
-
Očistíme si krevety, potom ich osmažíme do ružova na kokosovom oleji. Pridáme nadrobno nakrájaný cesnak, nadrobno nasekanú čili papričku a zalejeme šľahačkou. Necháme omáčku prevrieť. Keď začne . . .
-
Z uvedených surovín vypracujeme cesto. Necháme v chlade 20 minút odpočinúť. Na pomúčenej doske vyvaľkáme na hrúbku asi 0,5cm. A môžme ľubovoľnými formičkami povykrajovať. Potrieme rozšľahaným . . .
-
Preložte list kelu v polovici a pozdĺžne prstami vytrhnite vnútornú stopku. Opakujte s ďalšími listami kelu. Potrhajte všetky listy na malé kúsky a dajte ich do stredne veľkej misy.
. . .
-
Najprv vyšľaháme samotné maslo. Potom k nemu pridáme jogurt, soľ a všetko spolu premiešame. Na koniec pridáme múku rozmiešanú s práškom do pečiva. Spracujeme hladké cesto, ktoré zabalíme do fólie a . . .
-
Tekvica Hokkaido má sýtu sladkú chuť a pomáha pri čistení organizmu. Používa sa pri poruchách funkcie žalúdku, ochorenia sleziny. Je vynikajúca pre diabetikov. Obsahuje provitamín A - beta karotén a . . .