- 
			
			
			
	
			
			Najprv vyšľaháme samotné maslo. Potom k nemu pridáme jogurt, soľ a všetko spolu premiešame. Na koniec pridáme múku rozmiešanú s práškom do pečiva. Spracujeme hladké cesto, ktoré zabalíme do fólie a . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Udusíme rebarboru. Vložíme ju do mixéra a rozmixujeme dohladka. Potom k nej vmiešame jogurt, pomarančovú šťavu a xylitol. Zmes dáme do plytkej nádoby, prikryjeme a dáme do mrazničky na 3 – 4 hodiny, . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Vyberte filé z lososa z chladničky a nechajte odpočívať pri izbovej teplote asi 10 minút. Zatiaľ pripravte omáčku. 
Do mixéra pridáme kyslú smotanu, zelenú cibuľku, koriander, limetkovú šťavu, . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Najprv si odšťavte ananás a šťavu dajte do nádoby na ľad. Potom odšťavte pomaranče a šťavu dajte do druhej nádoby na ľad. Obe dajte zamraziť do mrazničky. Jogurt, banán, med a škoricu rozmixujte  v . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Najskôr sa budeme zaoberať obilninami. Medzi obilniny zaraďujeme pšenicu (špaldu), ovos, jačmeň, žito, proso, ryžu, kukuricu, ale aj pohánku, quinou a amarant, ktorý síce botanicky patrí do inej . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Aký si zdravý ? Stravuješ sa zdravo ? Cvičíš pravidelne ? Piješ prinajmenšom aspoň 8 pohárov vody denne ? Myslíš že máš dostatok spánku každý deň ? Naše telo je náš chrám a musíme sa oň starať ak . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Spoločné rodinné jedenie je ideálne pre zblíženie sa s dieťaťom.
Americkí vedci odhalili, že pravidelné rodinné jedlá sú skvelé pre zlepšenie duševného zdravia detí, najmä dospievajúcich.
Do . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Svet výživy je plný najrôznejších nezmyslov. V tomto článku uvádzame zopár príkladov, ale je to len špička ľadovca. 
1. Vajcia sú škodlivé pre vaše zdravie.
Vajcia sú tak neuveriteľne . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			V našom každodennom živote jeme veľa potravín, ktoré obsahujú tuky. Ale pravdou je, že väčšina z nás nevie o tukoch skoro vôbec nič.
Sú všetky potraviny, ktoré jeme, naozaj bez zlých tukov, alebo . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Zemiaky uvaríme, ošúpeme a urobíme z nich kašu. V kuchynskom robote dobre zmiešame zemiakovú kašu s vodou, cukrom, soľou a maslom. Keď je všetko dobre premiešané pridáme múku a droždie. Znovu necháme . . .