-
Všetky suroviny poriadne premiešame, cesto dáme na plech vymastený maslom. Dáme do vopred vyhriatej rúry a pečieme 25-30 minút. Po upečení necháme koláč vychladnúť. Ľubovoľne môžeme poliať . . .
-
Najprv si roztopíme kokosový olej. Najlepšie nabrať do väčšej misky nabrať horúcu vodu a do nej ponoriť menšiu misku s kokosovým olejom. Nechať ho rozpustiť pokiaľ nebude olej tekutý. Takto si olej . . .
-
Pripravíme si cesto: 4 vajcia vyšľaháme s brezovým cukrom. Pridáme olej, sójové mlieko, kakao a špaldovú múku a kypriacim práškom. Cesto dobre premiešame. Roztrieme na vymastený, múkou vysypaný . . .
-
V oblasti výživy a prevencie chorôb je veľa nekompetentnosti. Ľuďom je chybne odporúčané, aby sa vyhýbali nasýteným tukom a cholesterolu, hoci neexistujú žiadne známky poškodenia.
Uvádzame 5 . . .
-
Rozmixujte všetky ingrediencie v mixéri. . . .
-
Aký si zdravý ? Stravuješ sa zdravo ? Cvičíš pravidelne ? Piješ prinajmenšom aspoň 8 pohárov vody denne ? Myslíš že máš dostatok spánku každý deň ? Naše telo je náš chrám a musíme sa oň starať ak . . .
-
Papája a jej zdravotné výhody.
Papája poskytuje úľavu a zmierňuje bolesti kĺbov.
Popis
Krištof Kolumbus nazval papáju ako "ovocie anjelov". Všimol si, že karibskí domorodci jedli toto . . .
-
Špenát si pripravíme na pare, cca 10 minút. Keď je hotový, vyžmýkame z neho prebytočnú vodu. Všetky suroviny dáme do mixéra a rozmixujeme na hladké cesto. Zmes by mala byť ako na klasické palacinky, . . .
-
Najskôr sa budeme zaoberať obilninami. Medzi obilniny zaraďujeme pšenicu (špaldu), ovos, jačmeň, žito, proso, ryžu, kukuricu, ale aj pohánku, quinou a amarant, ktorý síce botanicky patrí do inej . . .
-
Naši predkovia jedávali strukoviny takmer denne. V dnešnej dobe na ne buď zabúdame alebo sa im zámerne vyhýbame. Bojíme sa dlhého varenia, mnohohodinového namáčania a hlavne nadúvania. Ale nemali by . . .