-
Všetky ingrediencie dôkladne rozmixujte v mixéri. . . .
-
Očistíme si krevety, potom ich osmažíme do ružova na kokosovom oleji. Pridáme nadrobno nakrájaný cesnak, nadrobno nasekanú čili papričku a zalejeme šľahačkou. Necháme omáčku prevrieť. Keď začne . . .
-
Dôkladne premiešajte všetky ingrediencie a skladujte ich v sklenej nádobe. Užívajte 3-4x denne 1 pohár, pokiaľ sa príznaky nestratia. . . .
-
Najskôr sa budeme zaoberať obilninami. Medzi obilniny zaraďujeme pšenicu (špaldu), ovos, jačmeň, žito, proso, ryžu, kukuricu, ale aj pohánku, quinou a amarant, ktorý síce botanicky patrí do inej . . .
-
Z bielka vyšľahajte redší sneh. V mise zmiešajte strúhanku s parmezánom, cesnakom a korením. Cukety umyte, osušte a nakrájajte na 3 mm hrubé kolieska. Každé koliesko vložte do snehu a potom . . .
-
Brezový cukor je druh prírodného cukru. Vzhľadovo aj chuťovo je takmer rovnaký ako klasický kryštálový cukor, ale jeho fyziologický vplyv na ľudský organizmus je výrazne odlišný. Z konzumácie . . .
-
Vyberte filé z lososa z chladničky a nechajte odpočívať pri izbovej teplote asi 10 minút. Zatiaľ pripravte omáčku.
Do mixéra pridáme kyslú smotanu, zelenú cibuľku, koriander, limetkovú šťavu, . . .
-
Banány a tvaroh dáme do väčšej misy a roztlačíme ich vidličkou. Potom pridáme sirup agáve, vajcia a čerešne a poriadne premiešame. Keď sú suroviny dobre skombinované, cesto prelejeme do formy na . . .
-
Výpady sú zamerané na spodnú časť tela, hlavne zadok, nohy a brucho. Výpady vyžadujú správnu techniku, aby ste si nezranili kolená pri cvičení.
Správna technika:
Stojte na nohách tak, aby . . .
-
Beh je zadarmo, môžete ho praktizovať kdekoľvek sa vám zachce a ešte k tomu spálite viac kalórií ako pri hociktorom inom bežnom cvičení.
Pravidelné behávanie môže znížiť riziko vzniku chronických . . .