-
Po celé stáročia, čaj je jedným z najzdravších a najobľúbenejší nápojov po celom svete. Je známy ako jeden z najzdravších, stimulačných, jednoduchých a bezpečných liekov v boji proti rôznym chorobám . . .
-
Rozmixujte všetky ingrediencie v mixéri. . . .
-
Avokádo očistíme, zbavíme kôstky, pokrájame a pokvapkáme citrónovou šťavou, aby nám nezhnedlo. Pridáme ostatné suroviny, dáme do mixéra, rozmixujeme a dochutíme soľou. . . .
-
Najprv vyšľaháme samotné maslo. Potom k nemu pridáme jogurt, soľ a všetko spolu premiešame. Na koniec pridáme múku rozmiešanú s práškom do pečiva. Spracujeme hladké cesto, ktoré zabalíme do fólie a . . .
-
Naši predkovia jedávali strukoviny takmer denne. V dnešnej dobe na ne buď zabúdame alebo sa im zámerne vyhýbame. Bojíme sa dlhého varenia, mnohohodinového namáčania a hlavne nadúvania. Ale nemali by . . .
-
Najskôr sa budeme zaoberať obilninami. Medzi obilniny zaraďujeme pšenicu (špaldu), ovos, jačmeň, žito, proso, ryžu, kukuricu, ale aj pohánku, quinou a amarant, ktorý síce botanicky patrí do inej . . .
-
Avokáda olúpeme a rozmačkáme, pridáme tvaroh, sardinky a spoločne vymiešame. Ochutíme soľou
a citrónovou šťavou, vmiešame krájanú cibuľku a pažitku. Podávame so špaldovým chlebíkom a rajčinou. . . .
-
Papája a jej zdravotné výhody.
Papája poskytuje úľavu a zmierňuje bolesti kĺbov.
Popis
Krištof Kolumbus nazval papáju ako "ovocie anjelov". Všimol si, že karibskí domorodci jedli toto . . .
-
Červená šťava v surovom červenom mäse nie je krv
Červená šťava, ktorá sa často zhromažďuje v baleniach s červeným mäsom nie je krv. Väčšina krvi je odstránená už počas spracovania a všetka ostatná . . .
-
Nekrákame si na kocky 4 veľké mrkvy, jednu stredne veľkú cibuľu, a dve stredne veľké jablká. Všetko orestujeme na masle. Potom pridáme lyžicu kokosového cukru a restujeme ďalších 5 minút. Pridáme . . .