-
V našom každodennom živote jeme veľa potravín, ktoré obsahujú tuky. Ale pravdou je, že väčšina z nás nevie o tukoch skoro vôbec nič.
Sú všetky potraviny, ktoré jeme, naozaj bez zlých tukov, alebo . . .
-
Vo veľkej mise zmiešame mandľovú múku a soľ. V menšej miske zmiešame hroznový olej, agáve a vanilku. Vmiešame mokré prísady do suchých. Cesto dáme na 30 minút do mrazničky. Cesto vyberieme, dáme do . . .
-
Papája a jej zdravotné výhody.
Papája poskytuje úľavu a zmierňuje bolesti kĺbov.
Popis
Krištof Kolumbus nazval papáju ako "ovocie anjelov". Všimol si, že karibskí domorodci jedli toto . . .
-
Do misy si dáte múky, cukor, soľ a sódu bikarbónu. Na vrch dáte neochutený grécky jógurt. Jemne premiešate, pokým nedostanete hladké, polomäkké cesto. Cesto potom vytvarujete do bochníka a dáte na . . .
-
Všetky suroviny poriadne premiešame, cesto dáme na plech vymastený maslom. Dáme do vopred vyhriatej rúry a pečieme 25-30 minút. Po upečení necháme koláč vychladnúť. Ľubovoľne môžeme poliať . . .
-
Vývar a cuketu dajte do hrnca a priveďte k varu. Znížte teplotu a varte po dobu 7-10 minút. Rozmixujte zmes s ponorným mixérom, až sa stane kompaktná. Postupne pridajte syr a varte kým sa neroztopí. . . .
-
Každý z nás si z času na čas potrebuje nejako uspokojiť chuť na sladké. Veľká väčšina bežných sladkostí je však sladená rafinovaným bielym cukrom. Určite stojí za to naučiť sa využívať iné, oveľa . . .
-
Za exotickým názvom sa skrýva tradičná juhoamerická plodina, ktorú v poslednej dobe objavuje celý svet. Hoci sa pestuje už 5 000 rokov, až teraz zažíva svoj veľký boom. A má aj prečo. Je bohatým . . .
-
V kuchynskom robote, rozmixujte orechy (voliteľne s kukuričným škrobom, paprikou a kajenským korením), pokiaľ nie sú orechy nasekané na jemno. Presypte zmes do stredne veľkej misky. Rozšľahajte vajce . . .
-
Probiotiká sú mikroorganizmy, ako sú baktérie alebo kvasinky, ktoré upevňujú zdravie. Sú k dispozícii ako doplnky výživy a nachádzajú sa v potravinách. Na prvý pohľad sa môže zdať divná myšlienka o . . .